Alles voor beurzen
en evenementen

Stel je stand samen

Wil je opvallen tijdens je volgende vakbeurs of zakelijke evenement? BOFESTO-Print biedt alles wat je nodig hebt om een succesvolle beursstand samen te stellen. Een aantrekkelijke beursstand is belangrijk voor een goede communicatie, maar het rendement is nog belangrijker. Welke strategieën zijn het meest effectief en hoe geef je jouw beursstand de ultieme aantrekkingskracht? 

We beginnen met het maken van een afspraak om jouw doelstellingen voor de vakbeurs of het zakelijk evenement te bespreken. Op basis daarvan maken we een plan om jouw beursstand tot een succes te maken. 

Hoe trek je de aandacht op een beurs?

Wil je de aandacht trekken van jouw gewenste doelgroep op een vakbeurs? Dan is het cruciaal om te zorgen voor een opvallende beursstand. Dit kun je onder andere bereiken door het gebruik van duidelijke en opvallende bedrukkingen. Hiermee kun je jouw boodschap effectief communiceren en de gewenste doelgroep aanspreken.

Ons ervaren team van BOFESTO-Print kan je helpen bij het ontwerpen van een opvallende en effectieve beursstand die jouw boodschap op een krachtige manier communiceert.

Door middel van een goed doordacht ontwerp en opvallende bedrukkingen op jouw beursstand, ben je gegarandeerd van een succesvolle beursdeelname. Wil je meer weten over hoe je de aandacht kunt trekken op een vakbeurs? Neem dan contact op met BOFESTO-Print en wij helpen je graag verder.

Digital signage

Nog een effectieve manier om de interesse van beursbezoekers te wekken en vast te houden, is het gebruik van digital signage. Digital signage is een uitstekende manier om de aandacht te trekken en vast te houden. Door gebruik te maken van bewegende beelden in en rondom de stand, kun je de interesse van de bezoekers wekken en ze uitnodigen om in gesprek te gaan.

Bij BOFESTO zijn we experts in het ontwerpen en implementeren van digital signage op beursstands. Op onze website BOFESTO-DS vind je meer informatie over de mogelijkheden en de voordelen van digitale signage. Mocht je nog vragen hebben of bent u opzoek naar iets specifieks? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Beursstand BÈTA digital signage

Onze kwaliteiten

Bij BOFESTO leveren we snel en vakkundig. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo is het ook mogelijk dat wij de gehele beursstand voor u kunnen voorzien. Dit geldt ook voor het opstellen van de stand. Alles is mogelijk, zo ook alles voor beurzen en evenementen. Welk product, stof, formaat of materiaal u ook wenst, wij kunnen het printen.

Neem gerust contact met ons op.

Een aantal projecten

WRS beursstand ontwerp

Beursstand WRS Holland

Voor het nieuwe merk WRS Holland in reinigingsmachines voor de Automotive sector, hebben wij een beursstand gecreëerd in de autoprof beurs in Gorinchem. In samenwerking

Lees verder »