Zaanse Printshop

Ben jij opzoek naar een printshop of drukkerij in de Zaanstreek? Dan ben je bij BOFESTO-Print op het juiste adres. Of je nu print- en/of drukwerk nodig hebt vanuit Zaanstad, Wormerland, Oostzaan, Landsmeer, Purmerend, Waterland of Edam-Volendam, wij staan klaar voor je. 

Ook voor als je print- en drukwerk nodig hebt vanuit omstreken zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar of andere steden uit Noord-Holland, wij zijn zowel regionaal als landelijk beschikbaar als jouw Zaanse Printshop. 

Over BOFESTO-Print

BOFESTO-Print is onderdeel van BOFESTO Media, een inventief marketing- en communicatiebureau, met jaren aan ervaring in de grafische industrie. Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste medewerkers met een creatieve instelling, gevestigd in het Zaanse Assendelft. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige printoplossingen voor bedrijven en individuen. Wij geloven dat wie dezelfde weg bewandelt als anderen, simpelweg als een ander wordt gezien door de doelgroep. Ons proces is doordacht en gestructureerd, waarbij we eerst nadenken en dan pas vormgeven. Wij creëren werk dat bij mensen iets lost maakt.

Zaanse printshop

Wat kunnen wij vandaag nog voor jou betekenen?

U vraagt, wij draaien. You name it, we print it. Wij kunnen jou vandaag nog helpen met kwalitatief print- en drukwerk of ontwerpdiensten.

Wij beschikken over een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om print- en drukwerk. Denk hierbij aan het ontwerpen en leveren van print en drukwerk zoals visitekaartjesbrochuresmagazinesbannerspostersstickers en nog veel meer. Samen met jou zorgen wij ervoor dat we de beste printoplossingen voor jou creëren die voldoen aan jouw behoeften en budgetten.

Drukwerk begeleiding

Bij drukwerk kan er veel misgaan. De juiste opmaak van een drukbestand is essentieel voor het totale eindproduct. Wij snappen dat niet iedereen een expert is met het opmaken van de juiste drukbestanden. Niet iedereen kan photoshoppen of bestanden editen, en dus niet de kwaliteitseisen van het drukwerk naleven. 

Jij kunt tijd en energie besparen door ons in te huren. Wij kunnen jou bijvoorbeeld helpen door een persoonlijk design te laten maken, met jouw goedkeuring. Wij verzorgen jouw opdracht van A tot Z. Kortom: You name it, we print it.

Wat je ook wenst, wij regelen het graag voor je. Maak gebruik van onze kennis en ervaring vanuit de grafische industrie. Welk product, stof, formaat of materiaal u ook wenst, wij leveren alleen de beste kwaliteit drukwerk.

Gratis bestandcontrole

Wanneer het zover is en jij bent klaar om te bestellen kun je er altijd nog voor kiezen om je bestanden na te laten checken. Wij helpen jou hier graag mee. Bij BOFESTO Print kun je gratis je bestanden laten controleren zodat jouw drukwerk altijd tot zijn recht komt te staan. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijke service en advies

De service van BOFESTO-Print is anders dan anderen. Wij bieden volledige zorg en service om jouw doel te bereiken. Dankzij onze jaren aan ervaring in de printwereld en onze kennis uit de grafische branche kunnen wij jou goed helpen. Alles wat je nodig hebt voor een bedrijfspandfeest, beurs, evenement of festival. Maar ook beschikken wij over alle benodigdheden voor bouwondernemingen, horeca, verenigingen en stichtingen.

Wij bieden kant-en-klare producten op onze website, maar ook voor persoonlijk advies staan wij altijd voor je klaar. Van ontwerp en afwerking tot installatie. Je kunt advies vragen over designs, logo’s, opmaak, hulp bij vragen, enzovoort. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken graag kennis met jou onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Persoonlijk service en advies

Afspraak plannen?

Wij zijn gek op koffie, echte fanaten zou je zeggen. Bij ons smaakt de koffie goed, graag willen wij deze sensatie met jou delen en kennis met jou maken, natuurlijk met een kop koffie. Afspraak plannen?