Alles voor de horeca

Zet jouw zaak op de kaart

Geef jouw zaak een voorsprong op de concurrentie met gepersonaliseerde horeca producten van BOFESTO-Print. Laat jouw menukaarten eruit springen met een persoonlijke touch, creëer herkenning met vlaggen bedrukt met jouw logo en kleuren, of kies voor werkkleding die past bij uw horeca bedrijf. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op en wij regelen het alsnog voor jou!

Horeca, restaurant met bloem en menukaart

Jouw horeca bedrijf personaliseren

Wil je jouw horeca bedrijf onderscheiden van de concurrentie? BOFESTO-Print heeft de oplossing! Wij bieden diverse mogelijkheden voor het personaliseren van jouw zaak, zoals placemats, menukaarten, werkkleding en labeling van overige horeca producten. Met onze producten creëer je een unieke uitstraling die past bij jouw merk en visie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Promotie vanaf buiten

Met BOFESTO-Print geef je jouw horeca bedrijf de aandacht die het verdient! Vergroot jouw naamsbekendheid met behulp van onze buitenreclame-oplossingen. Onze gevelreclame, raambelettering, vlaggen en spandoeken zijn perfect voor het opvallen vanaf buiten. Door te investeren in deze vormen van buitenreclame, ben je beter zichtbaar en zorg je voor meer exposure. Wil je jouw horeca bedrijf promoten vanaf buiten? Bekijk dan snel onze mogelijkheden en laat ons jouw bedrijf op de kaart zetten!

Digital signage

Bij BOFESTO kunt u niet alleen terecht voor print, maar ook voor geavanceerde digital signage oplossingen voor uw horeca bedrijf. Zo kunt u narrowcasting schermen inzetten als digitale menuborden en promotiemateriaal tonen dat zich aanpast op het dagdeel. Ook kunnen ramen worden benut als advertentieruimte om voorbijgangers te informeren en inspireren. BOFESTO helpt u graag bij het toevoegen van digital signage aan uw horeca bedrijf. Bezoek onze website BOFESTO-DS voor meer informatie en inspiratie.

Onze kwaliteiten

Bij BOFESTO leveren we snel en vakkundig. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Alles is mogelijk, zo ook voor de horeca. Welk product, stof, formaat of materiaal u ook wenst, wij kunnen het printen.

Neem gerust contact met ons op.