Over ons

BOFESTO-Print is onderdeel van BOFESTO Media, een inventief marketing- en communicatiebureau, met jaren aan ervaring in de grafische industrie. Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste medewerkers met een creatieve instelling, gevestigd in het Zaanse Assendelft.

Wij geloven dat wie dezelfde weg bewandelt als anderen, simpelweg als een ander wordt gezien door de doelgroep. Ons proces is doordacht en gestructureerd, waarbij we eerst nadenken en dan pas vormgeven. Wij creëren werk dat bij mensen iets lost maakt.

Maak kennis met ons power team

Drukwerk begeleiding

Bij drukwerk kan er veel misgaan. De juiste opmaak van een drukbestand is essentieel voor het totale eindproduct. Wij snappen dat niet iedereen een expert is met het opmaken van de juiste drukbestanden. Niet iedereen kan photoshoppen of bestanden editen, en dus niet de kwaliteitseisen van het drukwerk naleven.

Bij ons kunt u rekenen op deskundige begeleiding. Ons team van ervaren professionals kan u helpen bij het opmaken van drukbestanden en het ontwerpen van persoonlijke designs, met uw goedkeuring. Wij verzorgen uw opdracht van A tot Z, zodat u tijd en energie bespaart. 

Of u nu op zoek bent naar drukwerk op maat, specifieke materialen of unieke formaten, wij leveren altijd de beste kwaliteit drukwerk. Maak gebruik van onze kennis en ervaring in de grafische industrie. You name it, we print it! Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Gratis bestandcontrole

Wil je er zeker van zijn dat jouw drukwerk er perfect uitziet? Maak dan gebruik van onze gratis bestandcontrole. Bij BOFESTO Print controleren wij jouw bestanden zodat je zeker weet dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en profiteer van onze expertise in de grafische industrie.

Persoonlijke service en advies

BOFESTO-Print biedt een uitgebreide service om jouw doelen te bereiken. Met jarenlange ervaring in de printwereld en uitgebreide kennis van de grafische branche, staan wij klaar om jou te helpen. Of het nu gaat om het aankleden van een bedrijfspand, feest, beurs, evenement of festival, of het leveren van benodigdheden voor bouwondernemingen, horeca, verenigingen en stichtingen, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Naast kant-en-klare producten op onze website, bieden wij ook persoonlijk advies en ondersteuning. Van ontwerp en afwerking tot installatie, onze experts zijn er om jou te helpen. Wij kunnen je adviseren over designs, logo’s, opmaak en meer. Bij ons kun je altijd terecht voor hulp en ondersteuning, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We maken graag kennis met jou onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Door gebruik te maken van onze expertise en uitgebreide dienstverlening, kun jij je richten op waar je goed in bent en de rest aan ons overlaten.

Persoonlijk service en advies

Afspraak plannen?

Wij zijn echte koffiefanaten en delen graag onze passie met jou. Kom gerust langs voor een kopje koffie en maak kennis met ons! Wil je graag een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op.

Onze kernwaardes

Doe eens wat anders

Enthousiaste klanten

Meetbare resultaten

Een leuk team gedreven door kennis

Work hard play hard

Waarde voor je geld

Enkele klanten