Alles voor
bouwbedrijven

 • Steigerdoek

  Steigerdoeken

  Opties selecteren
 • Bouwbord

  Bouwbord

  Opties selecteren
 • Spandoek

  Spandoek

  Opties selecteren
 • Reclamebord trespa

  Reclamebord

  Opties selecteren
Outdoor textielframe met gebogen spijker print

Branding voor bouwbedrijven

Voor bouwbedrijven is branding een cruciaal onderdeel van hun bedrijfsstrategie. Het weerspiegelt de merkwaarden van het bedrijf en bepaalt de perceptie van het bedrijf in de ogen van de doelgroep.

Helaas besteden veel bouwbedrijven weinig aandacht aan hun branding. Vaak hebben deze bedrijven namen waarin de achternaam wordt verwerkt in combinatie met de gebruikte bouwtechniek. Hierbij worden vaak eenvoudige logo’s gecombineerd met een onduidelijke huisstijl. Dit is niet gunstig voor bouwbedrijven, omdat branding de visuele aantrekkingskracht van het bedrijf bepaalt. Er zijn echter vele manieren om de merkwaarde van jouw bouwbedrijf te verhogen.

Afschermen van de bouwplaats

Wanneer je een bouwbedrijf hebt, wil je graag de aandacht trekken van potentiële klanten. Naast dat een bouwhek zorgt voor de veiligheid en privacy op de bouwplaats, kan deze ook dienen als promotiemuur. Geef het bouwhek een persoonlijke touch en laat voorbijgangers kennismaken met jouw bedrijf.

Een andere manier om jouw bouwbedrijf te promoten is door middel van steigerdoeken. Deze doeken zijn snel en gemakkelijk op te hangen aan het bouwhek en bieden niet alleen een promotiemogelijkheid, maar ook veiligheid op de bouwplaats. Voorkom dat er puin of gereedschap naar beneden valt en verminder de windkracht.

Bij BOFESTO-Print kun je jouw eigen steigerdoek laten bedrukken met de naam, logo, slogan en contactinformatie van jouw bedrijf. Zo vergroot je niet alleen de naamsbekendheid, maar zorg je ook voor een professionele uitstraling van jouw bouwprojecten.

Afscherming van de bouwplaats met Bouwservice Noordholland print
Bewegwijzering bord op kantoor

Bewegwijzering voor de veiligheid

Op een bouwplaats is goede bewegwijzering essentieel voor de veiligheid en het overzicht. Bewegwijzering, ook wel wayfinding genoemd, zorgt ervoor dat voertuigen en personen zich soepel kunnen verplaatsen en de juiste locatie kunnen vinden.

Flexibele bewegwijzering biedt vele mogelijkheden. Zo kun je de weg gemakkelijk aangeven op de grond voor leveranciers, hang borden aan de bouwschutting om aan te geven waar een AED aanwezig is, of plaats borden die de nooduitgang aanwijzen.

Een belangrijk onderdeel van bewegwijzering op de bouwplaats zijn de duidelijke nooduitgang borden, ook wel vluchtroute aanduiding genoemd. Door deze borden op strategische locaties te plaatsen, kunnen aanwezigen snel en veilig de juiste route nemen tijdens een noodsituatie of ongeval.

Autobelettering voor jou bedrijf!

Wil je jouw bedrijf promoten? Bij BOFESTO-Print ben je aan het juiste adres voor professionele autobelettering op jouw bedrijfswagen, vrachtwagen, keet of dixie. Door jouw voertuigen te voorzien van de juiste belettering creëer je mobiele promotie voor jouw bedrijf!

Heb je al een ontwerpidee? Dan kun je bij ons gemakkelijk de autobelettering bestellen met de juiste bestanden. Zit je nog in de ontwerpfase of heb je nog geen geschikte bestanden? Geen probleem, wij helpen je graag verder! Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat ons jouw ideeën omzetten in professionele belettering voor jouw voertuigen.

 • Rond spandoekframe

  Rond spandoekframe

  Opties selecteren
 • Steigerdoek

  Steigerdoeken

  Opties selecteren
 • Bouwhekdoek

  Bouwhekdoek

  Opties selecteren
 • Bouwbord

  Bouwbord

  Opties selecteren
 • Dranghekdoek

  Dranghekdoek

  Opties selecteren
 • XL doek

  Groot doek

  Opties selecteren
 • Spandoek

  Spandoek

  Opties selecteren
 • Reclamebord trespa

  Reclamebord met beschermlak

  Opties selecteren
 • Reclamebord trespa

  Reclamebord

  Opties selecteren
 • Dranghekdoek

  Hekwerkbanner

  Opties selecteren
 • Carwrap

  Carwrap

  Opties selecteren
 • Autosticker

  Autosticker

  Opties selecteren

Onze kwaliteiten

Bij BOFESTO leveren we snel en vakkundig. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Alles is mogelijk, zo ook voor bouwbedrijven. Welk product, stof, formaat of materiaal u ook wenst, wij kunnen het printen.

Neem gerust contact op.