Alles voor het kantoor

Prints voor het kantoor

Welkom op de inspiratiepagina van BOFESTO Print voor het kantoor, waar we u graag verrassen met de vele drukwerk mogelijkheden die we kunnen bieden. Ontdek de verschillende printopties die beschikbaar zijn voor uw kantoor en laat u inspireren.

Heeft u nog vragen of speciale verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op. Bij BOFESTO Print staan we altijd klaar om u te helpen en uw wensen te vervullen.

Akoestische plafondpanelen in interieur
Vlaggen eigen formaat

Promotie van buitenaf

Haal meer uit je marketingstrategie met vlaggen en vaandels als effectieve communicatiemiddelen voor je bedrijf. Bij BOFESTO Print bieden we een uitgebreide selectie aan vlaggen en vaandels. Laat jouw bedrijf opvallen en trek nieuwe klanten aan met onze op maat gemaakte vlaggen en vaandels.

Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor vlaggen en vaandels van BOFESTO-Print:

  • Flexibiliteit: Onze vlaggen en vaandels kunnen overal worden opgehangen, zowel binnen als buiten. Door ze buiten op te hangen, kunnen voorbijgangers jouw bedrijf zien en opmerken.
  • Aanpasbaarheid: Bij BOFESTO Print kun je de perfecte vlag kiezen die past bij jouw bedrijf. Van verschillende vormen tot maten, tot wel 6 meter hoog, alles is mogelijk. Je kunt jouw logo, huisstijl en zelfs een slogan op de vlaggen plaatsen.
  • Betaalbaarheid: Vlaggen zijn een zeer betaalbare marketingoptie. Ze zijn goedkoop te produceren en gaan jaren mee. Onze vlaggen zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Bewegwijzering op kantoor

Een goede bewegwijzering op kantoor is essentieel om nieuwe bezoekers of potentiële klanten de weg te wijzen in een onbekende omgeving. Bij BOFESTO Print bieden wij verschillende opties om bewegwijzering op kantoor te verbeteren:

  • Plaats borden en tekens op de weg en creëer specifieke gastenparkeerplaatsen om de weg naar de parkeerplaatsen te wijzen
  • Plaats duidelijke borden buiten het kantoor die de weg wijzen
  • Hang aanduidingen aan het plafond, op de muur of op de grond die de weg leiden
  • Plaats duidelijke plattegronden op verschillende plekken op kantoor
  • Plaats een bord op de begane grond om aan te geven waar welke verdieping te vinden is
Bewegwijzering bord op kantoor

Digital signage

Ontdek de voordelen van digital signage. Met digital signage, interactieve schermen die eenvoudig via één netwerk te bedienen zijn, kun je jouw bedrijf op talloze manieren presenteren. Geef bezoekers bijvoorbeeld een rondleiding door jouw kantoor, toon plattegronden en help ze de weg te vinden naar specifieke vergaderruimtes. Daarnaast kun je ook bezettingsinformatie van de vergaderruimtes weergeven en nog veel meer. Digital signage is dé manier om de brug te slaan tussen de fysieke en virtuele wereld.

Wil je meer informatie over digital signage? Bezoek dan onze website BOFESTO-DS en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Verbetering van de akoestiek en geluidsisolatie

Ga voor de akoestische oplossingen om galm op uw kantoor te verminderen. Een goede akoestiek draagt bij aan het succes van je bedrijf. Als je interieur te ‘hard’ is, kan dat voor irritatie en vermoeidheid zorgen. Gelukkig bieden onze akoestische scheidingswanden de perfecte oplossing. Deze akoestische panelen verbeteren niet alleen de akoestiek, maar bieden ook privacy. Bovendien kun je ze volledig personaliseren naar je eigen smaak.

Vloermat op kantoor

Onze kwaliteiten

Bij BOFESTO leveren we snel en vakkundig. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Alles is mogelijk, zo ook voor het kantoor. Welk product, stof, formaat of materiaal u ook wenst, wij kunnen het printen.

Neem gerust contact met ons op.