Creatieve beursstand zelf samenstellen

Beurs inspiratie

Als je wilt deelnemen aan een beurs en je wilt met een perfecte beursstand schitteren kijk dan verder op onze inspiratie pagina. Op deze pagina geven wij tips bij het samenstellen van de beste beursstand. Als je er niet helemaal uitkomt kunt je voor advies altijd contact opnemen met BOFESTO-Media

Het is ook mogelijk om alles wat nodig is voor een goede beurs uit te besteden aan BOFESTO Media. Wij maken dan een afspraak om de doelstellingen door te nemen.  Op basis daarvan maken wij een plan en offerte voor een succesvolle beursstand. 

Stel je stand samen

Een perfecte beursstand is een belangrijk communicatie middel, maar het rendement is het belangrijkste. Welke instrumenten hebben het meeste effect en hoe geef je je stand echt ‘stopkracht’? We helpen jou bij het inrichten van de stand. Dat doen we met een keuzewijzer met de beste oplossingen voor wand, vloer en inrichting.

Re-board wand

Een ultralichte presentatiewand van recyclebare kartonnen sandwich-panelen die binnen enkele minuten staat. Verkrijgbaar in 2 formaten.

Gebogen pop-up wand

De gebogen Pop Up is snel op te zetten door het harmonicasysteem en makkelijk in de bijgeleverde koffer te vervoeren. Verkrijgbaar in 2 formaten.

Zipper wand

Lichtgewicht, snel op te zetten en met afneembare print. Het doek is een eenvoudig op te vouwen. Makkelijk te vervoeren in de handige koffertas.

Roll-up XXL

De budgetoptie maar met grote impact! Voorzien van Airtex doek en verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. Zeer geschikt voor kleinere tussenstands.

Beursframe

Degelijk aluminium frame, verkrijgbaar in 3 maten. Met en zonder doek te bestellen.

Textielframe

Ontwerp jouw wand met enkele of dubbelzijdige vrijstaande Textielframes. Wissel vervolgens gemakkelijk van peesdoek voor de volgende beurs of event.

Beursvloer

Wij kijken instinctief naar onze voeten om struikelen te voorkomen. Plus door het massaal gebruik van onze smartphone is ons gezichtsveld nog meer naar beneden gericht. Adviseer jouw klant daarom over het effect van zogenaamde high-visibility spots zoals de vloer in een stand. Plaats de prints strategisch om bepaalde bezoekers te targeten zoals een promotie bij een schap of een specifiek producte in de stand. Zeer recent onderzoek toont aan dat reclame op vloeren de verkoop tot maar liefst 50% kan verhogen.

 
Dot vloerfolie

Trek de aandacht met Dot vloerstickers in of buiten de stand. Gemakkelijk te te plakken zonder bubbels vanwege de noppenstructuur. Tevens herpositioneerbaar als de sticker ergens anders beter tot zijn recht komt.

3M Envision vloerfolie

De 3M vloerfolie is krasvast, anti-slip en kan heel wat voetverkeer verdragen. Vloerfolie heeft een B1-brandcertificering. Creëer p(l)akkende aandacht met grote opvallende vloerstickers in jouw standontwerp.

Vloerzeil

De meeste beursdeelnemers kiezen voor een standaard tapijt of een houten vloer. Met een vloer compleet geprint val je echt op. Het vloerzeil is verplaatsbaar, voorzien van anti-slip toplaag en in iedere vorm te bestellen.

Stand inrichting

Laat duidelijk in de inrichting naar voren komen wat uw aanbod is en waar het om gaat. Zorg ervoor dat de inrichting niet teveel aandachtspunten heeft.  “Less is more”  “Een beurs is voor veel bezoekers een moment van ontspanning. Houd hier rekening mee en zorg voor zitplaatsen.” Voor meer tips vraag het BOFESTO Media.

 
Pixlip Go frames

Verlicht is het nieuwe Ledframe een opvallende verschijning en zorgt daarom voor extra stopping power. Compleet geleverd met peesdoeken en transporttas.

Re-board® Display

Presenteer jouw folders of magazines in handige magazinehouders, kleed de stand aan met Re-board® bloemen of kies voor handige opbergboxen in de kast.

Roll up banners

Snel, eenvoudig én voordelig! Dat zijn Roll up banners. Maak je keuze uit vier varianten, elk verkrijgbaar in drie formaten.

Plafonds

Zet je beursstand in de spotlight! Een goed verlichte stand springt eruit. Het bepaalt de sfeer en geeft je stand een professionele uitstraling. Denk goed na over wat past bij de inrichting van je beursstand. Doe dit al in de ontwerpfase van je stand. Bezuinig niet op de verlichting van je stand.

Wij leveren opmaat diverse vormen plafondvisials vraag naar de mogelijkheden.

Producten voor een beurs

 • Plaatshouder

  Beurswanden

  Opties selecteren
 • vlaggen bofesto print

  Vlag (eigen formaat)

  Opties selecteren
 • beursbalie presentatiebalie popup balie bofesto print

  Balie

  Opties selecteren
 • vloerzeil bofesto print

  Vloerzeil

  Opties selecteren