Over ons

BOFESTO-Print is onderdeel van BOFESTO Media, een inventief marketing- en communicatiebureau, met jaren aan ervaring in de grafische industrie. Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste medewerkers met een creatieve instelling, gevestigd in het Zaanse Assendelft.

Wij zijn van mening: wie hetzelfde doet als alle anderen, wordt door de doelgroep gezien als alle anderen. Wat we ook maken, we pakken het gestructureerd aan. Eerst denken dan creëren. Wij creëren werk dat bij mensen iets lost maakt. 

Maak kennis met ons power team

Drukwerk begeleiding

Bij drukwerk kan er veel misgaan. De juiste opmaak van een drukbestand is essentieel voor het totale eindproduct. Wij snappen dat niet iedereen een expert is met het opmaken van de juiste drukbestanden. Niet iedereen kan photoshoppen of bestanden editen, en dus niet de kwaliteitseisen van het drukwerk naleven. 

Jij kunt tijd en energie besparen door ons in te huren. Wij kunnen jou bijvoorbeeld helpen door een persoonlijk design te laten maken, met jouw goedkeuring. Wij verzorgen jouw opdracht van A tot Z. Kortom: You name it, we print it.

Wat je ook wenst, wij regelen het graag voor je. Maak gebruik van onze kennis en ervaring vanuit de grafische industrie. Welk product, stof, formaat of materiaal u ook wenst, wij leveren alleen de beste kwaliteit drukwerk.

Gratis bestandcontrole

Wanneer het zover is en jij bent klaar om te bestellen kun je er altijd nog voor kiezen om je bestanden na te laten checken. Wij helpen jou hier graag mee. Bij BOFESTO Print kun je gratis je bestanden laten controleren zodat jouw drukwerk altijd tot zijn recht komt te staan. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijke service en advies

De service van BOFESTO-Print is anders dan anderen. Wij bieden volledige zorg en service om jouw doel te bereiken. Dankzij onze jaren aan ervaring in de printwereld en onze kennis uit de grafische branche kunnen wij jou goed helpen. Alles wat je nodig hebt voor een bedrijfspandfeest, beurs, evenement of festival. Maar ook beschikken wij over alle benodigdheden voor bouwondernemingen, horeca, verenigingen en stichtingen.

Wij bieden kant-en-klare producten op onze website, maar ook voor persoonlijk advies staan wij altijd voor je klaar. Van ontwerp en afwerking tot installatie. Je kunt advies vragen over designs, logo’s, opmaak, hulp bij vragen, enzovoort. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken graag kennis met jou onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Persoonlijk service en advies

Afspraak plannen?

Wij zijn gek op koffie, echte fanaten zou je zeggen. Bij ons smaakt de koffie goed, graag willen wij deze sensatie met jou delen en kennis met jou maken, natuurlijk met een kop koffie. Afspraak plannen? 

Onze kernwaardes

Doe eens wat anders

Enthousiaste klanten

Meetbare resultaten

Een leuk team gedreven door kennis

Work hard play hard

Waarde voor je geld

Enkele klanten